Λένα Καραβάνη

Η Λένα Καραβάνη είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ Σερρών). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της άλλα και μετά το πέρας τους, έλαβε μέρος σε αρκετά σεμινάρια και εκπαιδεύτηκε σε αθλητικές ακαδημίες από όπου έλαβε αρκετές πιστοποιήσεις και βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα διδάσκει Pilates, Yoga, θεραπευτική γυμναστική, μυϊκή ενδυνάμωση για αθλητές, εναέριο χορό κ.α.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με αγώνες τρεξίματος βουνού, τριάθλου και MTB και κάποιοι από αυτούς ενδεικτικά είναι: Levados, Rogkas, Xterra, Kassios Dias, Almirafast, Foloi, Whynot, Zagori, Artemision, Kastori and MTB Tihio Race Cup έχοντας λάβει σημαντικές διακρίσεις και προκρίσεις. Στα πλαίσια της δουλειάς της προπονεί παράλληλα αθλητές και ειδικότερα δρομείς, φροντίζοντας τόσο για την αποκατάσταση τραυματισμών όσο και για την αύξηση της απόδοσης τους.

Το 2016 ιδρύει το The Factory Dance & Fitness στο Βέλο Κορινθίας, ένα πολύχωρο εκγύμνασης, σωματικής ευεξίας, κίνησης και θεραπείας. Μέσα από αυτό το χώρο ευελπιστεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ασκούμενων της μέσω της δια βίου άσκησης!

Σκοπός της είναι να μεταδώσει στον κόσμο την αγάπη της για τον αθλητισμό, το βουνό και το τρίαθλο άλλα και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις δεξιότητες της. Όποιος θέλει να βιώσει την εμπειρία μιας προπόνησης υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει ένα ραντεβού στο The Factory Dance & Fitness άλλα και να συμμετέχει σε κάποιο από τα OnLine προγράμματα.

Επικοινωνία

Τ:6942414347/  Π.Ε.Ο Κορίνθου -Πατρών 102, Βέλο

www.thefactory.gr

The Factory Dance & Fitness

Facebook: Lena Karavani

Instagram: lena_karavani_aerial_p.trainer

Instagram: thefactory_danceandfitness